På sykkel i Marche

Mange har oppdaget gleden ved en aktiv ferie på to hjul. Sykkelen bringer en raskt over store områder samtidig som er tett på opplevelsene.

Le Marche er perfekt for sykkel med rolige landeveier og stier. Regionen har alt fra fjell til hav gjennom vidunderlige åser og tilbyr endeløst med ruter for alle sykkelentusiaster. Våre guider kjenner alt som er verdt å vite om de beste rutene og opplevelsene. Vi tilrettelegger sykkelruter som passer alle, enten du bare er mosjonist eller ser på sykkel som trening.

Racing, Mountainbikes og e-bikes i alle varianter

SibillaTravel, i samarbeid med våre partnere tilbyr alt fra kun sykkelutleie til komplette guidede sykkelferier med genuine overnattingsteder, lokale spisesteder, innlagte opplevelser langs ruten og bagasjetransport og servicebuss.

Vår samarbeidspartner Massi Cycling har sykkelflåten som tilfredsstiller alle krav til racing, terrengsykler eller e-sykler. Alle har høykvalitets aluminiums- eller karbonrammer, og high-end sykler har elektronisk gir og karbonfelger.
Den tidligere proffsyklisten Rodolfo Massi, med meritter både fra giro og tour, deler sin store erfaring og uendelige lidenskap for sykling.


Sykkel som trening?

SibillaTravel tilrettelegger også turer for treningsstudioer, og private sykkel- og spinning-grupper.
Se turen for «gutta med gnist»;  en tilrettelagt sykkelopplevelse i Marche for en gjeng voksne gutter som har syklet sammen ukentlig i mange år. Turen til Marche har tre dager intensiv sykling , men også tid til sosiale aktiviteter ;)

Se video fra sykkelturen her

Terreng, landevei eller by; trening eller kun litt mosjon ...   SibillaTravel og våre partnere garanterer for sykkelopplevelsen!

   
© 2023 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers