Planlegg din drømmetur!

Et grunnleggende mål for SibillaTravel er å gi våre reisende fornemmelsen av noe uforfalsket gjennom varierte og uforglemmelige opplevelser vekk fra masseturismen. Vi hjelper deg med å oppleve det ekte Italia gjennom reiser i Le Marche. Basert på dine interesser og smak, gir SibillaTravel deg muligheten til å erfare denne vakre regionens uforfalskede magi, alt med respekt for miljøet og involvering av lokalbefolkningen i alle ledd.

... kulinariske opplevelser med autentiske smaker innrammet i historiske miljø der tiden ser ut til å ha stått stille

... aktive vandre-, sykkel- eller fjellturer der naturen dominerer med både barske og innbydende landskap på samme tid

… historie og atmosfære i middelalder-landsbyer og renessansepalass med kunst og opera fra de store mestre som virket her 

... late dager i det vakre, bølgende landskapet hvor du nipper til en av de deilige lokale vinene fra regionen

... folkloristiske landsbyfestivaler dedikert lokal mat og vin

... karakteristiske ukentlige markeder på de små landsbytorgene, eller vill shopping i velkjente boutiques og outlets med italias anerkjente merkevarer

... sensommer og høst

kr 16.900,- eks. fly

7 dager - Uimotståelige Marche!

Her oppleves genuin og kompromissløs italiensk kultur gjennom et innblikk i hva som gjør at menneskene i Marche – marchigiani er så stolte av sin region.  Vil du lære hemmelighetene hjemme på kjøkkenet hos de som er vokst opp her, eller få kunnskap om regionens utmerkede viner ved å besøke vingårder og kjellere? Hva med å få følelsen av middelalder og beundre uvurderlig renessansekunst i fortryllende byer, oppleve de vakre strendene, de bølgende åsene og dramatisk natur? Denne turen gir deg alt du forbinder med det ekte Italia. 

kr 15.400,- eks. fly

7 dager - Ukjente skatter 

En reise gjennom det historiske og autentiske Italia med en fin blanding av historie og kultur for å oppdage middelalderlandsbyer, mystiske klostre, unike kunstneriske mesterverk og vakker natur akkompagnert av tradisjonsrike måltider. Marche er en grønn og innbydende region hvor en fortsatt har muligheten til å besøke steder utenfor turiststrømmen og erfare gamle tradisjoner.

... kan skreddersys

kr 14.990,- eks.fly

7 dager - Magiske Sibillini

Opplev den fantastiske naturen, fjellandskapet og legendene i Sibillini nasjonalpark i de italienske Appenninene!
Vår naturguide formidler mystikken og legendene i fjellene og beretter om lokal kultur og flora og fauna. Og du smaker selvfølgelig på områdets produkter. Fotturene er varierte, men tempoet gir rom for små pauser og tillater at du får med deg alle de små opplevelsene underveis.  Du bor i en trivelig agriturismo i fjellene.

kr 15.450,- eks.fly

7 dager - Fortryllende Marche 

Stimulerende, sakte vandringer mellom små landsbyer fra kysten til fjellene i fortryllende, bølgende landskap. Her kommer du kommer tett på lokal kultur og kulinariske tradisjoner.
Du nyter naturen samtidig som du opplever spennende historiske steder samme med vår naturguide. Turen er delt opp i dagsetapper og utflukter hvor det er god tid til å erfare den fortryllende regionen. Du bor på et skjønt landsted hvor du kan senke skuldrene og spise god mat og slappe av.

** Flybilletter kommer i tillegg til oppgitte priser.  


Ønsker du en skreddersydd reise kun for ditt reisefølge? Se Din tur for inspirasjon!


** Populære ingredienser satt sammen til tur-eksempler. Plukk og velg og vi skreddersyr din tur! eller se her for mer -->

info@sibillatravel.com
+47 954 39039 
   
© 2021 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers