Slott, palass, klostre  

Gamle slott, rustikke klostre, historiske palass eller villaer?

By eller landsby

Overnatting i eller nær sentrum? 

Natur og bondeland

Bondegårder eller nydelige landeiendommer?

SibillaTravel har det rette overnattingstedet uansett hva du foretrekker. Spør oss!

Vil du bo i et gammelt slott, ett kloster, et herskapelig palass, en genuin landeiendom, et hotell eller et "albergo diffuso" med rommene spredt rundt omkring i landsbyen, eller kanskje en bondegård? Felles er at alle stedene har respekt for lokale tradisjoner og setter sin ære i å vise deg det beste av Le Marche! 


Her kan du se noen av våre mest populære overnattingssteder >

Historiens sus..

Bo i et slott fra 1732

Dette slottet i en liten landsby i Cessano-dalen er datert tilbake til middealderen. En gang tilhørte slottet hertugen av Urbino og har fortsatt originale fresker fra den tid. Utenfor finner du svømmebasseng, et kapell, en vakker gammel italiensk hage og en stor privat park.

Det er suiter i hovedetasjen i bygningen. Elegante møbler og originale kunstverk gjør disse rommene unike og eksklusive. Hvert suite har et dobbelt soverom, stue og bad.

Fra rommene i andre etasje har du en fantastisk utsikt over parken til slottet til dalen nedenfor og mot fjellene i det fjerne. Dette er dobbeltrom og bad med høy komfort De har lett plass til en ekstraseng. 

Stedet har også komfortable, smakfullt innredet leiligheter i en renovert gammel bygning vis a vis. Disse er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr osv. 

Ærverdig..

Et landsted å bli glad i

Dette "slottet" er faktisk et landsted som tilbyr overnatting. Det ligger på en høyde i nærheten av Fano hvor du kan nyte utsikten over Adriaterhavet, byen og de omkringliggende grønne åsene.

Stedet som ble bygget rundt forrige århundreskifte er oppført i nygotisk stil, gis et umiskjennelig preg med det åttekantede tårnet og skyteskårene som stikker fram mellom de hundre år gamle trærne. Restaureringsarbeidene tok nesten tre år, har tatt vare historien og ført stedet tilbake til sin opprinnelige skjønnhet.

Rommene er enkle, men samtidig raffinerte med originale tak og gulv og er innredet med forskjellige gjenstander laget av lokale håndverkere.

En stor park omgir boligen hvor du kan spasere eller trene til fots eller på sykkel på stiene. Det er også golfbane rett ved hvis du foretrekker det.  

Fjellene

Den friske luften..

I hjertet av Sibillini-fjellene omgitt av mange mål med opparbeidet mark, ligger dette lille innbydende stedet. Familien som driver det har i mange år tilbudt overnatting og severing i husene som utgjør stedet.

Beliggenhetene i fjellene med store beiteområder som omgir våningshuset er bra for familiegården som hver dag forsyner restauranten med produkter fra eget meieri og produkter fra de omkringliggende åkrene.

Stedet består av rom og små leiligheter i rustikk stil typisk for fjellområdene. Her kan du nyte den fantastiske utsikten over Sibillini-fjellene, i et området egnet for friluftsaktiviteter som vandringer på de mange stiene i nasjonalparken. 

Landlig liv

Smaken av kortreist mat..

Dette er et innbydende familiedrevet agriturismo beliggende i provinsen Pesaro Urbino midt i de bølgende åsene i Marche. Her ønskes du velkommen med full respekt for gamle gjestgiveri-tradisjoner med servering av kortreiste landbruksprodukter produsert på gården. Du kan få innblikk i gårdsdriften og få kjøpe produkter i gårdsbutikken, som også tilbyr spesialiteter fra andre gårder i området.

Rommene er smakfullt innredet i tradisjonell rustikk stil.

Bygningene er renovert og bygget som “grønne bygg” med isolasjonsmaterialer som reduserer energiforbruket ved oppvarming om vinteren og avkjøling om sommeren. I tillegg er stedet tilrettelagt med universell utforming.   

Herregården

Hva mer trenger du? 

Denne vakre herregården ligger i åsene i Montefeltro nær verdensarvbyen Urbino. Stedet er opprinnelig en rustikk gammel herregård fra begynnelsen av 1300-tallet som er renovert med materialvalg  typiske for området, noe som absolutt er med på å gi stedet atmosfære.

Stedets solcelleanlegg leverer fornybar energi til hele stedet inkludert velvære-senteret og restauranten!

De innbydende og panorama rommene og enkelheten med ekte ting gjør oppholdet uforglemmelig.

En annen spesialitet er hvordan stedet tilrettelegger for de som elsker sykkelutflukter med ruter for alle nivå, både med og uten guide!   

Handel og helligdom

Kjøpmannens bolig i klosteret

Denne bygningen i byens historiske sentrum var opprinnelig et gammelt, viktig kloster bak det vakre torget Piazza del Popolo.  I restaureringsarbeidet har alle detaljer i denne delen blitt bevart og tilbakeført til sin eldgamle, hellige og magiske prakt.

Etter hvert som den sosiale statusen til kjøpmennene bedret seg opp igjennom århundrene, førte det til at de bosatte seg permanent i byen. De utsøkte rommene i dette palasset er en kombinasjon av gammelt og moderne, noen suiter er utstyrt med treningsapparater og store boblebad.

I tillegg til bylivet tilbyr stedets berømte spa de beste velværetjenestene for både kropp og sjel! 

En grend fra fortiden..

En vakker husklynge på landet 

Denne lille grenden med hus som ligger i hjertet av Montefeltro besto opprinnelig av tre grupper med bygninger. De ble av ulike historiske og politiske årsaker forlatt, noe som førte til forfall.

De nåværende eierne er en familie fra området som med lidenskap og engasjement har brakt stedet grenden tilbake i sin fordums prakt. Gradvis restaurering med vekt på detaljer og lokal historie har gjort stedet ideelt for de som bokstavelig talt vil koble fra stresset i hverdagen.

De komfortable rommene har ikke TV, og internett-forbindelse er bare tilgjengelig i restaurantområdet.
Restauranten drives med kjærlighet og profesjonalitet med spesiell vekt på bruk av ingrediensene fra egen eiendom der det dyrkes frukt, grønnsaker, urter, oliven osv.

Matlagingskurs eller kurs i økologiske jordbruk, broderi, keramikk tilbys etter avtale. Eller hva med terrengsykling? 

Perfetto!

Rustikk og landlig

Gøy på landet.. 

Her kan du glede deg over de enkle tingene i landlige sjarm i gamle omgivelser uten å ofre komfort og eleganse. Fred og avslapning hersker i denne typiske agriturismo mellom åsene med gårder og jordbruksland i den fruktbare Matauro-dalen.

Her lager Maria den nydeligste hjemmelagde maten og varter også opp for selskaper både ute og i den hjemmekoselige restauranten. Her får du håndlaget brød og pasta og grønnsaker fra egen hage og lokale produsenter.

Rom, suiter og leiligheter er koselige med rustikke detaljer som gjør at du trives og virkelig føler at du er på landet. Panoramaet utenfor vinduet er ubetalelig med bølgende åser og jordbruksland så lang øyet rekker.

   

-
Følg med her på presentasjoner av nye genuine steder! 

   
© 2022 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers