Planlegg din drømmetur!

Et grunnleggende mål for SibillaTravel er å gi våre reisende fornemmelsen av noe uforfalsket gjennom varierte og uforglemmelige opplevelser vekk fra masseturismen. Vi hjelper deg med å oppleve det ekte Italia gjennom reiser i Le Marche. Basert på dine interesser og smak, gir SibillaTravel deg muligheten til å erfare denne vakre regionens uforfalskede magi, alt med respekt for miljøet og involvering av lokalbefolkningen i alle ledd.

... kulinariske opplevelser med autentiske smaker innrammet i historiske miljø der tiden ser ut til å ha stått stille

... aktive vandre-, sykkel- eller fjellturer der naturen dominerer med både barske og innbydende landskap på samme tid

… historie og atmosfære i middelalder-landsbyer og renessansepalass med kunst og opera fra de store mestre som virket her 

... late dager i det vakre, bølgende landskapet hvor du nipper til en av de deilige lokale vinene fra regionen

... folkloristiske landsbyfestivaler dedikert lokal mat og vin

... karakteristiske ukentlige markeder på de små landsbytorgene, eller vill shopping i velkjente boutiques og outlets med italias anerkjente merkevarer

Historien og historier...

kr 15.500,-

8 dager - Historiske landsbyer - i Le Marche

Oppdag fortryllende byer med unik arkitektur, slott og middelalderfestninger og smak på lokale delikatesser mens du beundrer utsikten over de bølgende åsene og havet. Nyt det autentiske Italia gjennom en reiserute hvor hvert sted har en historie å fortelle. Det vakre bølgende landskapet i Marche, med festningsbyer fra middelalderen på hver topp, romersk historie og kulturskatter rundt hvert hjørne og mat- og vinopplevelser fra lokale produsenter.. det er stikkordene!

se reiserute

Neste avreisetidspunkt:  2022 program kommer snart

kr 12.400,-

6 dager - Skjulte skatter - i Le Marche

En reise gjennom det historiske og autentiske Italia med en fin blanding av historie og kultur for å oppdage middelalderlandsbyer, mystiske klostre, unike kunstneriske mesterverk og vakker natur akkompagnert av tradisjonsrike måltider. Marche er en grønn og innbydende region hvor en fortsatt har muligheten til å besøke steder utenfor turiststrømmen og erfare gamle tradisjoner.      

se reiserute

Neste avreisetidspunkt: 2022 program kommer snart

Moder natur...

kr 21.600,-

9 dager - Fjellene og legendene i Monti Sibillini

La deg overraske over den enestående utsikten over Marche fra Sibillini nasjonalpark. Ekte trekking mellom natur og legender.
I tillegg til et fantastisk vakkert fjellandskap formidler naturguiden mystikken og legendene i Sibillini-fjellene, forteller om flora og fauna og lokal kultur og lar deg smake på områdets produkter. Dagsmarsjene er variert krevende, men tempoet tillater at du får med deg alle de små opplevelsene og gir rom for små pauser underveis...  

se reiserute

Neste avreisetidspunkt: 2022 program kommer snart

kr 21.600,-

9 dager - Det fortryllende landskapet - i nordlige Le Marche

Spennende utflukter og stimulerende vandringer fra havet, gjennom små landsbyer til steile fjell for å oppdage gamle håndverk og lokale kulinariske tradisjoner.
Med vår naturguide nyter du vakre landskap samtidig som du lærer om flora og fauna, opplever lokal kultur og ser spennende historiske steder. Turen er delt opp små  dagsetapper hvor det er god tid til å erfare landskapets magi... 

se reiserute

Neste avreisetidspunkt: 2022 program kommer snart

Alle de fem sansene...

kr 16.995,-

6 dager - En region av smaker - nordlige Le Marche

Uendelighet av smaker som varierer fra sted til sted. Sett deg ned ved bordet og lev som en marchigiano. Smak på de kulinariske og lokale tradisjonene i nær kontakt med naturen...
Vær tett på lokale småprodusenter og opplever matlagingstradisjoner på nært hold, eller deltar du kanskje i forberedelsene av måltidet selv? Vin, trøffel, oster, oljer.. midt i et vakkert kulturlandskap. Gled deg! 

se reiserute

Neste avreisetidspunkt:  2022 program kommer snart

kr 15.450-

5 dager - Smakene i Italias hjerte - sydlige Le Marche

Små hemmeligheter avsløres på kjøkkenene til italienske mødre og bestemødre, slik lærer du å lage mat og spise som en marchigiano. Lær kunsten å høste og tilberede naturens frukter i henhold til gamle tradisjoner... Her kommer du tett på lokale småprodusenter og andre matglade mennesker midt i et vakkert landskap fullt av historie og kultur. 
Kan kombineres med turen - En region av smaker.

se reiserute

Neste avreisetidspunkt: 2022 program kommer snart

** Flybilletter kommer i tillegg til oppgitte priser.  


Klikk her for åpne eller laste ned brosjyrer for de ulike reisene!


** Det kan forekomme mindre endringer i forhold til beskrivelser i brosjyrene avhengig av avreisetidspunkt og våre leverandørers tilgjengelighet.  

info@sibillatravel.com
+47 954 39039 
   
© 2021 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers